跳至主要內容

標題支架

標題右列

實用導航

切換功能表容器

水平導航

麵包屑

我們是誰

一群學生在學校微笑

貝爾蒙特聖母院是一所模範的女子大學預科高中。

貝爾蒙特聖母院(NDB)是一所充滿活力,聰明和創造力的年輕學生的學校,他們發現自己的才能,找到自己的聲音,併為承諾和目標的生活做好準備。NDB位於矽谷的中心地帶,是一個學生可以安全地承擔學術風險的地方,也是他們獨特的天賦得到支持和重視的地方。
AP Honor Roll Gold

NDB has been named to the inaugural 2023 AP School Honor Roll. The AP School Honor Roll recognizes schools whose AP programs are delivering results for students while broadening access. Schools can earn this recognition annually based on criteria that reflect a commitment to increasing college-going culture, providing opportunities for students to earn college credit and maximizing college readiness. The AP School Honor Roll offers four levels of distinction: Bronze, Silver, Gold, and Platinum. NDB has been designated as Gold. With 217 students who took 452 AP exams, 71.43% scored a three or higher on at least one AP exam. 

Learn more

Notre Dame Belmont ranks #4
in best all-girls high schools in the
San Francisco Bay Area. Go Tigers!
2024 Niche Best Schools
 
AP CSP Female Diversity Award

NDB has earned the College Board's AP® Computer Science Female Diversity Award for expanding young women’s access to AP Computer Science Principles (CSP). This award acknowledges 1,127 schools for their work toward equal gender representation during the 2022-23 school year. NDB is one of only 834 schools to be recognized for achieving this important result in AP CSP. 

Learn more

有夢想的女孩成為有遠見的女人。

新開發銀行的學生追求成為創新變革推動者和領導者的夢想,致力於社會正義。新開發銀行教育不僅僅是教育學生的思想,而是培養富有同情心的人類精神。

學生用麥克風說話

聖母大學教育的標誌賦予年輕女性權力:

 

宣揚上帝的良善

我們用生命宣告神是良善的,甚至比用言語宣告的還要多。

三個學生微笑

尊嚴一切

我們尊重每個人的尊嚴和神聖。

一名學生在講臺上對著麥克風講話

和平與正義法案

我們為世界的正義與和平進行教育並採取行動。

教職員工和學生拿著很多捐款袋在學校門前

致力於服務

我們致力於社區服務。

學生們微笑

 

擁抱多樣性

我們擁抱多樣性的禮物。

 

創建社區

我們在與我們一起工作的人和我們所服務的人之間建立社區。

畢業生舉起帽子慶祝

終身學習

我們開發終身教育的整體學習社區。

我們的使命

貝爾蒙特聖母院致力於在一個培育和富有同情心的社區中培養具有積極信仰、強大智力和基督教領導力的負責任的年輕女性,致力於促進世界的正義與和平。在納慕爾聖母修女會教育的指導下,教職員工努力開發學生的獨特天賦和才能,以便他們充分發揮潛力併為世界服務。

核心價值觀

授權

一個披著斗篷的女人的剪影

姐妹

女性剪影

領導

簡筆劃人物,中間有領導者

同情

手握著一顆心

服務

人們手牽手圍成一圈的人剪影

正直

握手

正義

天平的圖像
學生參加聖母大學領導會議

學生們參加在波士頓舉行的全國領導力會議,來自全國各地的聖母大學聚集在一起建立社區。

全球網路

那慕爾聖母修女會為五大洲的16個國家提供服務。修女們繼續宣揚上帝的良善和終身教育的使命,就像聖裘莉一樣。